Πληροφορίες Αγορών


Τρόποι Πληρωμής


Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της και να πληρώσετε με αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση, το αντίτιμο του ποσού που εμφανίζεται στο συνοδευτικό αποστολής της εταιρείας Courier, το οποίο περιλαμβάνει την αξία των παραγγελθέντων προϊόντων συν τα έξοδα αποστολής, θα πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά στον μεταφορέα υπάλληλο της εταιρείας Courier.

Τα έξοδα αποστολής και το κόστος αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 200€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αν η παραγγελία είναι μικρότερη των 200€, επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής:

  • Με Speedex Courier: 3,00€
  • Με ACS Courier: για Αθήνα-Πειραιά 3,50€ και για την υπόλοιπη χώρα 3,70€

Σε περίπτωση αντικαταβολής το κόστος είναι 3,00€.

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες Courier SPEEDEX και ACS-Courier
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK
00260305050200519966
IBAN: GR6602603050000050200519966

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΔΑΝΕΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Παρακαλούμε ως αιτιολογία κατάθεση αναφέρετε τον Αριθμό Παραγγελίας ή το Όνομα και το Επώνυμό σας.Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να πληρώστε με ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικών συναλλαγών PayPal. Για την πληρωμή χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal (www.paypal.com).Τρόποι Αποστολής


Αποστολή στο χώρος σας (Σπίτι ή Γραφείο)

Το HobbyTrip παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι παραδόσεις γίνονται από συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής και το κόστος αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 200€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όταν η παραγγελία είναι μικρότερη των 200€, επιβαρύνεται με Έξοδα Αποστολής 3€ και Κόστος Αντικαταβολής 3€ εφόσον γίνεται με αντικαταβολή. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας.

Το HobbyTrip συνεργάζεται επίσης με την εταιρεία Taxiplon και μέσω της υπηρεσίας αυθημερόν παράδοσης e-Smart Box μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας άμεσα μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Ισχύει μόνο για Αττική για προϊόντα In-Stock και ο υπολογισμός του κόστος γίνεται αυτόματα βάσει της χιλιομετρική απόστασης.


Ισχύει για παραγγελίες εντός Αττικής που θα πραγματοποιηθούν έως τις 3:00μμ διαφορετικά η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Δεν υποστηρίζεται πληρωμή με Αντικαταβολή και αφορά μόνο διαθέσιμα (in-stock) προϊόντα.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνεται αυτόματα αναλυτικό e-mail με τα προϊόντα που παραγγείλατε. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί και μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξή της από την περιοχή "Ο Λογαριασμός μου > Οι Παραγγελίες μου".


Παραλαβή από το Κατάστημά μας


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατόπιν επικοινωνίας από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:

Αθανασίου Διάκου 12
16675 Γλυφάδα
Αττική
Τηλ. 210-8979260Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης - Επιστροφές και Πολιτική Αποζημίωσης

Ως μέλος μπορείτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν ο ίδιος ή τρίτο πρόσωπο που έχει υποδειχθεί από εσάς, πλην του μεταφορέα, να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση παραγγελίας αποτελούμενης από πολλά προϊόντα τα οποία παραδίδονται κατ' επιλογήν σας τμηματικά, η ως άνω προθεσμία αναιτιολόγητης ακύρωσης ξεκινά από την ημέρα κατά την οποία παραλάβατε το τελευταίο προϊόν της ως άνω παραγγελίας.

Σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης, οφείλετε να ενημερώσετε την Εταιρία για την απόφασή σας με σχετική ρητή δήλωσή σας. Η αναιτιολόγητη υπαναχώρηση από παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από την ιστοσελίδα της Εταιρίας μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε από τους τρόπους (α) έως (β) του παρόντος.

Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία θα πρέπει να ενημερωθεί για την πρόθεσή σας να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από την αγορά σας εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση εκπρόθεσμης αναιτιολόγητης υπαναχώρησης, ήτοι υπαναχώρησης η οποία γνωστοποιείται στην Εταιρεία μετά την 14η ημέρα από την παραλαβή του προϊόντος (ή του τελευταίου προϊόντος παραγγελίας αποτελούμενης από περισσότερα προϊόντα), το Μέλος θα χάνει το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης και η Εταιρεία θα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων κατά τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία.Στην περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης κατά τα προαναφερθέντα:

(α) η Εταιρία θα σας επιστρέψει το ποσό που καταβάλλατε για την αγορά σας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης του προϊόντος σε εσάς (εφόσον αυτά είχαν χρεωθεί κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής του αιτήματός σας στην Εταιρεία σύμφωνα με τα ανωτέρω. Σε περίπτωση που η αγορά είχε πραγματοποιηθεί με την χρήση πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού εμβάσματος στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για τις αγορές σας. Διαφορετικά, αν δηλαδή η αγορά είχε πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, η Εταιρεία θα επικοινωνεί άμεσα μαζί σας ώστε η επιστροφή να γίνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε λογαριασμό που θα υποδειχθεί από εσάς χωρίς επιβάρυνση και

(β) εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στην Εταιρεία στην αρχική του κατάσταση, επανατοποθετημένο στην ειδική συσκευασία στην οποία το παραλάβατε, με όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά με αυτό έγγραφα σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής του αιτήματός σας προς την Εταιρεία αναφορικά με την αναιτιολόγητη υπαναχώρηση. Για την επιστροφή αυτή η Εταιρεία θα πρέπει να ενημερωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hobbytrip.gr. Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην νομοθεσία, θα επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του προϊόντος μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών της επιλογής σας ή μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργάζεται με την Εταιρεία μας, με το κόστος που εκάστοτε ορίζεται από αυτήν.

Σημειωτέον ότι , η Εταιρία δύναται να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να παραλάβει το επιστρεφόμενο προϊόν ή μέχρι εσείς ως Μέλος να παράσχετε αποδείξεις ότι έχετε παραδώσει το προϊόν προς επιστροφή, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.Στο παρόν συμφωνείτε ότι θα ευθύνεστε για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος σε περίπτωση χρήσης αυτού άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για την διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του στο στάδιο της δοκιμής/ελέγχου που σας παρέχεται εκ του νόμου.

Εξαιρέσεις

Το ως άνω δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησής σας δεν ισχύει για προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί κατά την παράδοση.


Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που διαφέρουν από αυτά που παραγγέλθηκαν - Πολιτική αποζημίωσης

Σε περίπτωση ουσιωδώς ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος τα χαρακτηριστικά του οποίου διαφέρουν σημαντικά από αυτά του παραγγελθέντος, οφείλετε να ενημερώσετε αμεληττί την Εταιρεία αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με ακριβή περιγραφή της κατάστασης. Εν συνεχεία, σε συνεννόηση με την Εταιρεία, μπορείτε εντός ευλόγου χρόνου από την παράδοση του προϊόντος να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων κατά τις οποίες η αντικατάσταση είναι αδύνατη λόγω έλλειψης αποθεμάτων ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες από την πλευρά της Εταιρείας. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος, δεν θα βαρύνεστε με κανένα επιπλέον έξοδα για την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος ή για την παραλαβή του προϊόντος αντικατάστασης.Σε περίπτωση που η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με άλλο ίδιο προϊόν δεν καθίσταται δυνατή από πλευράς της Εταιρείας λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας, η Εταιρεία θα επικοινωνεί άμεσα μαζί σας δίνοντάς σας την επιλογή είτε να παραλάβετε άλλο παρεμφερές με το επιστρεφόμενο προϊόν είτε να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει, σε συνεννόηση με την Εταιρεία, να αποστείλετε πίσω το προϊόν μέσω της συνεργαζόμενης με εμάς Εταιρεία ταχυμεταφορών. Για την επιστροφή αυτή θα πρέπει να ενημερώσετε εκ των προτέρων την Εταιρεία αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τα στοιχεία της αποστολής στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@hobbytrip.gr . Με την παραλαβή του ελαττωματικού επιστρεφόμενου προϊόντος η Εταιρεία θα προβαίνει αμεληττί στην επιστροφή σε εσάς του ποσού που καταβάλλατε για την αγορά του ελαττωματικού προϊόντος καθώς και των εξόδων αρχικής αποστολής του προϊόντος σε εσάς, εφόσον αυτά είχαν χρεωθεί κατά το στάδιο της παραγγελίας.